Отборът на Реал Мадрид допусна поредна грешна стъпка в защитата

...
Отборът на Реал Мадрид допусна поредна грешна стъпка в защитата
Коментари Харесай

Реал Мадрид се отдалечи от върха след равенство с Бетис

Отборът на Реал Мадрид позволи поредна неверна стъпка в отбраната на шампионската купа в Испания, откакто направи тъждество 0:0 при гостуването си на Бетис в мач от 24-ия кръг на Ла Лига.

Няколко часа откакто водачът в класирането, играчите на Карло Анчелоти не съумяха да отговорят на предизвикването и взеха единствено точка от визитата си на стадион " Бенито Виямарин ".

Футболистите на Бетис се защитаваха добре, въпреки че още в 12-та минута топката попадна във вратата им след удар на Карим Бензема от свободен удар, само че повторенията демонстрираха, че ударът се е отклонил от ръката на Антонио Рюдигер и ВАР взе решение да анулира гола. През второто полувреме и двата отбора имаха по един добър късмет, само че не съумяха да го осъществят и в последна сметка срещата приключи при нулево тъждество.



По този метод Реал Мадрид към този момент изостава с девет точки от Барселона при еднакъв брой изиграни мачове. Бетис заема пета позиция в класирането с 41 точки, три по-малко от четвъртия Реал Сосиедад.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР