Отборът на Реал Мадрид допусна грешна стъпка в битката за

...
Отборът на Реал Мадрид допусна грешна стъпка в битката за
Коментари Харесай

Реал Мадрид и Реал Сосиедад не успяха да си вкарат гол на Сантяго Бернабеу

Отборът на Реал Мадрид позволи неверна стъпка в борбата за купата в Испания, откакто не съумя да победи като хазаин състава на Реал Сосиедад в среща от 19-ия кръг.

На " Естадио Сантяго Бернабеу " двата отбора приключиха наедно 0:0 и по този начин " белите " към този момент изостават на пет точки от водача Барселона. Момчетата на Карло Анчелоти са с 42 точки в актива си срещи 47 за " каталунците ". В същото време гостите от Сан Себастиан резервират третата позиция с 39 пункта.

Двата отбора изиграха забавен конфликт в Мадрид, в който положения не липсваха и пред двете порти, само че с доста значими намеси се регистрира стражът на Реал Сосиедад Алекс Ремиро.

През първото полувреме той направи две спасявания след изстрели на Тони Кроос и Винисиус Жуниор, а четвърт час преди края още веднъж показва своя инстикт и отрази изстрел на бразилеца.

На другата врата Тибо Куртоа също имаше работа, като белгийският пазач на два пъти трябваше да се намесва след рискови удари на Такефуса Кубо.

В последна сметка гол по този начин и не падна и двата отбора поделиха точките. В идващия кръг Реал Мадрид е хазаин на Валенсия, до момента в който Реал Сосиедад приема Валядолид.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР