Отборът на РБ Лайпциг записа минимален успех с 1:0 над

...
Отборът на РБ Лайпциг записа минимален успех с 1:0 над
Коментари Харесай

РБ Лайпциг отново се справи с Хофенхайм

Отборът на Република България Лайпциг записа най-малък триумф с 1:0 над гостуващия Хофенхайм в срещата посред им от 30-ия кръг на Бундеслигата. За “биковете ” това е четвърти следващ триумф против този противник във всички шампионати и трети единствено през този сезон.

Победата справедливо отиде при домакините, които можеха да я реализиран с по-убедителен резултат, само че не демонстрираха задоволително огромна акуратност. Все отново те съумяха да отбележат надвит гол, който пристигна в 28-ата минута. Тогава противниковият бранител Джон Брукс сбърка при собствен пас и това им разреши да провеждат контраофанзива, която беше приключена с попадение на Кристофър Нкунку.

Така Република България Лайпциг остава на петата позиция в класирането, само че към този момент с актив от 54 точки. Хофенхайм към момента е 14-и с 29 извоювани пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР