Отборът на РБ Лайпциг продължава да демонстрира, че е сред

...
Отборът на РБ Лайпциг продължава да демонстрира, че е сред
Коментари Харесай

РБ Лайпциг не пощади намиращите се в криза козли

Отборът на Република България Лайпциг продължава да показва, че е измежду дребното почтени кандидати на Байерн (Мюнхен) за купата в Бундеслигата през тази акция. В съботната вечер " биковете " бяха безпощадни и разрушиха гостуващия Кьолн с 5:0.

Възпитаниците на Марко Розе взеха решение всичко за едно полувреме, когато вкараха четири безответни гола в мрежата на " козлите ".

Тон за футболната веселба даде Тимо Вернер, който беше прецизен от дузпа в 15-ата минута. До паузата с дежурни две попадения блесна белгийският национал Люи Опенда, като за тях асистира другият фундаментален играч в схемата на Република България - Шави Симонс. Между головите изстрели на гореспоменатия пък съумя да се разпише и Давид Раум.

Десет минути преди последния съдийски сигнал Кьолн остана с човек по-малко, откакто Олсен получи второ публично предизвестие.

Численото преимущество разреши на домакините от Лайпциг да вкарат и още два гола, които бяха дело на появилите се като смени Шешко и Баумгартнер.

Победителите се изкачиха до четвъртото място във краткотрайното класиране, на три точки от водача Байерн. Кризата в Кьолн е тотална и " козлите " са предпоследни.
 Борусия (Мьонхенгладбах) - Хайденхайм 2:1 в мач от Бундеслигата
Борусия (Мьонхенгладбах) излъга Хайденхайм

Автогол донесе триумфа на " жребчетата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР