Отборът на РБ (Лайпциг) направи много силен мач срещу Аугсбург

...
Отборът на РБ (Лайпциг) направи много силен мач срещу Аугсбург
Коментари Харесай

РБ пак заби на свой терен

Отборът на Република България (Лайпциг) направи доста мощен мач против Аугсбург вкъщи, само че не сподели задоволително класа в завършващия удар и последният съдийски сигнал прозвуча при разочароващото за отбора 0:0. Това дава късмет на четвъртия Борусия (Мьонхенгладбах) да застигне “червените бикове” в класирането. Баварците пък направиха дребна крачка към спасението си, откакто усилиха на 3 точки преднината си пред 16-ия Щутгарт.

Разенбалшпорт изкара съвсем целия мач в половината на Аугсбург и стигна до цели 17 изстрела, само че в последна сметка записва четвъртия си следващ дуел у дома без триумф и четвърта среща без гол от началото на 2019-а година. Този сезон отборът на Ралф Рангник се показва по-силно като посетител, с помощта на което се радва на място в зона “Шампионска лига”.

Преди почивката гостите даже не насочиха един шут по посока на вратата на Лайпциг, само че пък съумяха да не се пропукат в защита. Марсел Халстенберг имаше най-хубавата опция в 37-ата минута.

След почивката левият бек получи нов късмет да осъществя, само че отново не съумя. Това се случи по-късно и с Марсел Забитцер. В добавеното време пред Тимо Вернер се откри състояние за късен надвит гол, само че вратарят Грегор Кобел избави.
Another top 4 team held by Augsburg

Gregor Kobel with a man of the match performance between the sticks #RBLFCA 0-0 pic.twitter.com/LLbGxon7bK
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) March 9, 2019 СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Бундеслига 25 кръг, събота 9 март  Ред Бул Лайпциг 0:0краен резулат  Аугсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР