Отборът на (Разград) ще гостува на Динамо (Минск) на 2-и

...
Отборът на (Разград) ще гостува на Динамо (Минск) на 2-и
Коментари Харесай

Юношите на Лудогорец ще гостуват на Динамо в младежката Лига на УЕФА

Отборът на (Разград) ще гостува на Динамо (Минск) на 2-и или 3-и март в първия кръг на тазгодишното издание на Младежката Лига на УЕФА, както е новото име на Младежката Шампионска лига.

Ще се играе по един мач, като домакинът се дефинира при жребия. За младите лудогорци беше същински шанс, че в тяхната група 4 заобиколиха любимците от Чертаново (Русия) и Макаби (Хайфа). Но пък нямаха шанс да се паднат като домакини против двата най-ниско котирани тимове: Габаля (Азербайджан) и Шкендия (Северна Македония).

Така или другояче те ще би трябвало да се преборят при визитата си на Динамо (Минск). Разградчани завоюваха Купата на БФС за юноши (старша възраст-Б), откакто на финала във Велико Търново победиха с 3:1. Така те получиха квотата на България в потока на локалните представители. Ако мъжкият тим на Лудогорец беше влезнал в групите на Шампионската лига, тогава нашата страна щеше да има двама представители в двата потока.
Заради пандемията от ковид УЕФА реши да отсрочи напряко за 2021-а година началото на акцията, която другояче трябваше да започва през предишния септември.

Днес бяха изтеглени 32 двойки, по 16 във всеки поток. Двата потока ще вървят настрана един от различен два кръга, след което останалите тимове ще бъдат събрани.

Всеки тим би трябвало да играе с футболисти, родени след 1-и януари 2002-а година или по-малки, а също по този начин имат право на петима картотекирани от набор 2001. Само трима от тях обаче могат да бъдат по едно и също време на терена.

Миналогодишният победител от Реал (Мадрид) започва с посещение на. Друга забавна двойка е тази сред (Милано) и.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР