Отборът на Райо Валекано постигна първа победа у дома през

...
Отборът на Райо Валекано постигна първа победа у дома през
Коментари Харесай

Райо Валекано с първа победа на Вайекас

Отборът на Райо Валекано реализира първа победа вкъщи през сезона, откакто надделя с 1:0 Ейбар в първия дуел от 14-ия кръг на Примера дивисион. Така Райо зарадва почитателите си на " Вайекас ", които не бяха виждали триумф на любимците си през акцията на личен терен.

Единствената победа на отбора през сезона беше реализирана на 14 септември - 1:0 като посетител на Уеска. Гостите от Ейбар демонстрираха по-добър футбол, само че шансът беше на страната на столичани. В 49-ата минута Райо Валекано стигна до забавна обстановка, откакто Адриан Ембарба нацели греда, само че преди този момент беше играл с ръка.

Резултатът беше открит обаче единствено четири минути по-късно точно от Ембарба, който се възползва от асистенция на Алекс Морено, с цел да прати топката в мрежата на гостите. Така Райо нанесе първа загуба на Ейбар в последните четири мача и се отдалечи от последното място в красирането, като към този момент е 19-и с 10. На дъното остана Уеска със 7. Примера дивисион 14 кръг, петък 30 ноември  Райо Валекано 1:0краен резулат  Ейбар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР