Отборът на Райо Валекано победи Еспаньол с 1:0 в мач

...
Отборът на Райо Валекано победи Еспаньол с 1:0 в мач
Коментари Харесай

Автогол направи разликата между Райо Валекано и Еспаньол

Отборът на Райо Валекано победи Еспаньол с 1:0 в мач от 16-ия кръг на испанското футболно състезание. С триумфа Райо Валекано усили серията си на три мача без проваляне в шампионата и заема шестото място във краткотрайното класиране с 27 точки. Тимът на Еспаньол пък остава девети с 20 в актива си. Лидер в Испания е Реал Мадрид с 39 точки.

Единственото попадение в дуела бе дело на уругваеца Леондро Кабрера от Еспаньол, който си означи автогол в 54-ата минута, пробвайки се да почисти топката при офанзива за домакините.

В третата минута на добавеното време Фран Мерида от Еспаньол получи пряк червен картон поради митинги, макар че бе измежду запасите, а не на терена.

Преди това в 24-ата минута стражът на Райо Валекано Столе Димитриевски избави вратата си при удар с глава на Раул де Томас. Шест по-късно Серхио Гуардиола пропусна добра опция за домакините.

При 1:0 в интерес на Райо Валекано, Хави Пуадо можеше да изравни за Еспаньол, само че не съумя да преодолее Димитриевски в 76-ата минута. Пак той пропусна задачата в 85-ата минута и успеха отиде на сметката на Райо Валекано.

В идващия кръг тимът на Райо Валекано гостува на Виляреал, а Еспаньол е хазаин на Леванте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР