Отборът на ПСЖ се върна на правилния път във френската

...
Отборът на ПСЖ се върна на правилния път във френската
Коментари Харесай

ПСЖ се върна на победния път след успех като гост на Ница, Меси с гол и асистенция

Отборът на ПСЖ се върна на верния път във френската Лига 1, откакто надигра с 2:0 като посетител състава на Ница в среща от 30-ия кръг.

С триумфа " парижани " прекъснаха серията си от две следващи провали и още веднъж се откъснаха на 6 точки на върха в подреждането пред втория Ланс по-малко от седмица преди двата отбора да се изправят един против различен в дуел на " Парк Де Пренс ", който може да предопредели крайния излаз в битката за купата.

В същото време пък Ница продължава да бъде без победа във към този момент пет поредни срещи от Лига 1, което отрежда на отбора 8-а позиция във краткотрайното нареждане с 45 точки.

В воин на вчерашния дуел се трансформира аржентинската звезда на ПСЖ Лионел Меси, който взе ефективно присъединяване и при двата гола, реализирайки първия и давайки асистенция за втория.

Меси, чието бъдеще във Франция към момента остава неразбираемо, даде задатък на гостите в 26-а минута, откакто се разписа с удар от придвижване наоколо до вратарското поле след подаване на Нуно Мендеш.

Крехкият задатък на " парижани " се задържа до 76-а минута, когато на собствен ред Лео Меси влезе в ролята на помощник, центрирайки от ъглов удар за Серхио Рамос, който с глава оформи крайното 2:0. За опитният испански защитник пък това бе първи гол през сезона във френското състезание.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР