Отборът на ПСЖ обяви още един нов трансфер през това,

...
Отборът на ПСЖ обяви още един нов трансфер през това,
Коментари Харесай

ПСЖ привлече френския национал Люка Ернандес

Отборът на ПСЖ разгласи още един нов трансфер през това, като към отбора се причислява френския национал Люка Ернандес.

Бранителят идва на " Парк Де Пренс " от състава на Байерн Мюнхен, като съгласно информациите във Франция договорката е на стойност към 40 милиона евро.

" Наистина се вълнувам извънредно доста. От много дълго време желая да се причисля към ПСЖ. Най-после това се случи. Денят е повече от специфичен и съм благополучен да бъда тук ", съобщи Ернандес пред уеб страницата на парижани след оповестяването на прехвърлянето.

Любопитната детайлност към прекосяването на Люка Ернандес в ПСЖ е, че той за първи път в своята кариера ще играе във Франция, макар че пази цветовете на страната на интернационално равнище.

Причината е, че футболният път на бранителят в действителност започва в Испания, където той играе в академията на Атлетико Мадрид преди да направи своя дебют за първия отбор през декември 2014-а година.

След четири сезона и половина с екипа на " дюшекчиите " през лятото на 2019-а година Ернандес минава в Байерн Мюнхен, където в идващите четири сезона завоюва всичко допустимо с " баварците ".

За националния тим на Франция пък Люка Ернандес има записани 33 мача до момента, като той е международен първенец с " петлите " от Мондиал 2018 в Русия. По време на последното международно състезание в Катар пък 27-годишният бранител получи тежка травма, поради която на процедура той не е играл от предишния ноември.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР