Отборът на пропусна възможността да се доближи плътно зад лидера

...
Отборът на пропусна възможността да се доближи плътно зад лидера
Коментари Харесай

Севиля не успя да победи Осасуна, Ракитич пропусна дузпа

Отборът на пропусна опцията да се приближи компактно зад водача в Реал Мадрид, откакто записа трето следващо тъждество в.

Андалусийци записаха 0:0 като посетител на в дуел от 23-ия кръг и останаха на втората позиция с 47 точки, до момента в който мадридчани са водач с 50 и мач по-малко.

може да съжалява за пропусната опция да реализира триумфа на “Ел-Садар ”, откакто в добавеното време на второто полувреме пропуск от дузпа направи и по този начин нулевото тъждество се резервира.

Двубоят стартира неприятно за още преди началния съдийски сигнал. получи травма още на загрявката, което докара до влизането на Ракитич. пък се контузи още първоначално и беше сменен от. В същото време играчите на действаха решително и принуждаваха гостите от да бъркат. В 27-ата минута имаше опция да открие.

Пет минути по-късно и пред се откри късмет, само че и той беше прахосан. За отбелязване е, че не насочи нито един удар към вратата на през първата част.

След почивката гостите заиграха по-добре, само че до гол по този начин и не се стигна. В добавеното време се стигна до отсъждането на спорна дузпа след намесата на ВАП, само че ударът на Ракитич беше отразен от. Така при триумф над Гранада Реал Мадрид ще усили задатъка си в борбата за купата пред на 6 т.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР