Отборът на приема в първия двубой от 14-ия кръг на

Отборът на приема в първия двубой от 14-ия кръг на ...

Черно море приема Славия с поглед към топ 6

Отборът на приема в първия двубой от 14-ия кръг на efbet Лига днес от 17,30 часа на "Тича". "Моряците" постигнаха успех над в последния кръг и при нова победа днес ще се настанят в топ 6 на временното класиране. Славия от своя страна е в криза, а в последния си мач направи 0:0 с последния и не успя да се отдалечи от дъното в класирането.

Треньорът на Славия няма да може да разчита на трима основни играчи и последното ново попълнение. Аут заради контузия е опитният страж , който е с травма от мача с Етър. Така под рамката на вратата ще застане отново 18-годишният , а резерва ще му бъде Георги Панов, който е на 15. Тарханов няма да разчита и на , както и на . Гласеният за негов заместник новопривлечен Драгош Фърчулеску също се контузи и отпадна от сметките.

Наставникът на Черно море пък ще може да разчита на двама национали - вратарят и нападателя . Георгиев излезе от карантина, а нападателят се възстанови от контузия. Сред избраниците на наставника попадна и нападателят . Илиев отново има проблеми в избора на състав, тъй като по различни причини извън сметките са , , , , Влатко Дробаров, , Валислав Василев, и .

Вероятни състави:
Черно море: Георгиев, Попов, Димов, Янчев, Панов, Велев, Панайотов, Касми, Ил. Илиев, Курьор, Иса.
Славия: Вуцов, Антовски, Терзиев, Христов, Попадийн, Бенгюзов, Гамаков, Кирилов, Ф. Кръстев, Томбак, К. Кръстев.

Източник: sportal.bg