Отборът на приема в първия двубой от 14-ия кръг на

...
Отборът на приема в първия двубой от 14-ия кръг на
Коментари Харесай

Черно море приема Славия с поглед към топ 6

Отборът на приема в първия дуел от 14-ия кръг на efbet Лига през днешния ден от 17,30 часа на " Тича ". " Моряците " реализираха триумф над в последния кръг и при нова победа през днешния ден ще се настанят в топ 6 на краткотрайното класиране. Славия от своя страна е в рецесия, а в последния си мач направи 0:0 с последния и не съумя да се отдалечи от дъното в класирането.

Треньорът на Славия няма да може да разчита на трима съществени играчи и последното ново попълнение. Аут поради травма е опитният пазач, който е с контузия от мача с Етър. Така под рамката на вратата ще застане още веднъж 18-годишният, а запаса ще му бъде Георги Панов, който е на 15. Тарханов няма да разчита и на, както и на. Гласеният за негов заместител новопривлечен Драгош Фърчулеску също се контузи и отпадна от сметките.

Наставникът на Черно море пък ще може да разчита на двама национали - вратарят и нападателя. Георгиев излезе от карантина, а нападателят се възвърне от травма. Сред избраниците на наставника попадна и нападателят. Илиев още веднъж има проблеми в избора на състав, защото по разнообразни аргументи отвън сметките са,,,, Влатко Дробаров,, Валислав Василев, и.

Вероятни сформира:
Черно море: Георгиев, Попов, Димов, Янчев, Панов, Велев, Панайотов, Касми, Ил. Илиев, Курьор, Иса.
Славия: Вуцов, Антовски, Терзиев, Христов, Попадийн, Бенгюзов, Гамаков, Кирилов, Ф. Кръстев, Томбак, К. Кръстев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР