Отборът на приема тима на в двубой от група 4

...
Отборът на приема тима на в двубой от група 4
Коментари Харесай

България ще си връща самочувствието срещу Уелс

Отборът на приема отбора на в дуел от група 4 на Лига В в шампионата Лигата на нациите. Селекцията на Георги Дерменджиев е с разтърсено самочувствие след две следващи загуби - от в полуфиналния бараж за европейското и последвалата загуба от в Лигата на нациите.

Така довечера от 21,45 часа " лъвовете " ще се опитат да си върнат малко от изгубеното доверие на почитателите против " драконите ".

Селекционерът Дерменджиев ще направи много промени, защото у играчите ни има много отмалялост при този претрупан цикъл. Той е оптимист поради показаното против Унгария, само че загубата е нанесла тежки психически вреди на играчите ни по неговите думи.

Треньорът няма да разчита на опитния, който е с болки след гостуването на Финландия и беше освободен. На негово място беше извикан.Очаква се обаче на десния бек още веднъж да стартира. Шанс против Уелс може да получи третия пазач от, който бе титуляр в двата мача с Ейре и Уелс през септември.Гостите идват без загуба досега и ще се опитат да запазят позитивната си статистика.

Селекционерът на гостите Райън Гигс е стеснен в нападателен проект, откакто от състава отпаднаха и Дейвид Бруукс, както и Кийфър Мур. Статистиката сред България и Уелс на наша почва е 2-2 победи при голова разлика 4:3 в интерес на нашите. Дали ще се резервира позитивния баланс следва да разберем довечера.

Вероятни сформира:
България: Георгиев, Сисиньо, Терзиев, Божиков, Недялков, Малинов, Карабельов, Йомов, Неделев, Десподов, Краев.
Уелс: Хенеси, Дейвис, Родън, Ампаду, К. Робъртс, Уилсън, Морел, Воукс, Смит, Джеймс, Т. Робъртс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР