Отборът на постигна най-изразителната си победа от началото на сезона

...
Отборът на постигна най-изразителната си победа от началото на сезона
Коментари Харесай

Йович пак вкара, а Айнтрахт измести Дортмунд от топ 6

Отборът на реализира най-изразителната си победа от началото на сезона в Бундеслигата, разбивайки с 5:1 като посетител в мач от първия кръг на втората половина на шампионата. По този метод отборът към този момент е в зона “Европа”, откакто задмина и.

Завърналият се клуба още веднъж се разписа и към този момент има три попадения, и то единствено за към час игра. Приносът на сърбина през днешния ден не беше от кой знае какво значение, тъй като надалеч преди този момент триумфът на “орлите” беше обезпечен от и. С общо три гола в границите на осем минути пред първото полувреме те бяха подсигурили отличен задатък от 3:0. Португалецът се разписа за 1:0 в 25-ата минута след благополучен рикошет на топката сред двама футболисти на Арминия. След още две минути Костич изненада вратаря с отдалечен шут за 2:0. В 33-ата последният подаде на Силва за 3:0.

Andre Silva now has 14 Bundesliga goals in 17 matches this season

Man on fire 1-3
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN)
Домакините понижиха на 1:3 посредством в 36-ата минута, само че това беше всичко от тяхна страна. Шест минути след почивката автогол на Йоаким Нилсон усили преднината на Айнтрахт на 4:1. Йович влезе в 66-ата и девет по-късно реалзира за 5:1.

Новаците са единствено на 2 точки от рисковата зона и ще се озоват в нея, в случай че в неделя надвие.

Бундеслига 18 кръг, събота 23 януари  Арминия Билефелд 1:5краен резулат  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР