Отборът на посреща в среща от 1/8-финалите за Купата на

...
Отборът на посреща в среща от 1/8-финалите за Купата на
Коментари Харесай

Славия не очаква проблеми срещу резервите на Монтана

Отборът на посреща в среща от 1/8-финалите за Купата на България. Столичани чакат да продължат възхода си и да запишат нова победа на сметката си, с която да си обезпечат място в идната фаза на шампионата.

В същото време в Монтана сякаш са отписали този дуел. Смята се, че наставникът Атанас Атанасов ще заложи на запаси и юноши в този дуел. Отборът няма особени упоритости за Купата на България, а доста по-важно за него е оцеляването в елита, както и идното дерби с. Затова наставникът предпочата да даде отмора на значими фигури в тима.

В Славия ситуацията не е доста по-различно. Сезонът в efbet Лига е много сложен за " белите ", които също са застрашени от изпадане и първата им цел е да запазят елитния си статут. От друга страна обаче столичани имат обичаи в шампионата за Купата на България и ще желаят най-малко да прескочат 1/8-финалите. Още повече, че всяка победа дава още самочувствие за идните борби до края на сезона.

В състава на домакините единственият изчезнал е контузеният. Треньорът се чака да заложи на Вуцов на вратата и пред него в отбрана Патев, Гандри, и Антовски. Вълчев ще работи като опорен халф, а Дост и Макрилос ще работят в средата на терена. Стоев и Кирилов ще бъдат на двете крила, а офанзивата ще води.

Както стана дума, в състава на Монтана ще има много промени. Очаква се единайсеторката на гостите да бъде формирана от Кирев под рамката и пред него карето, Сенхаджи, Цонков и Гредев. Айтов и Каменов ще работят като отбранителни халфове, а Георгиев и Законов ще са на крилата. ще бъде централен нападател, а в ролята на плеймейкър зад него ще стартира Буджамаа.

Купа на България, 1/8-финал:

СЛАВИЯ - МОНТАНА

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ: Вуцов, Патев, Гандре, А. Христов, Антовски, Вълчев, Дост, Макрилос, Стоев, Кирилов, К. Кръстев

МОНТАНА: Кирев, Христов, Сенхаджи, Цонков, Гредев, Айтов, Каменов, Буджамаа, Георгиев, Законов, Р. Кръстев

Стадион: " Славия ", София
Съдия: Владимир Вълков
Начало: 17:30 часа

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР