Отборът на Портланд Трейл Блейзърс се поздрави с първа победа

...
Отборът на Портланд Трейл Блейзърс се поздрави с първа победа
Коментари Харесай

Ефективната резерва Кармело Антъни блесна при успех на Портланд

Отборът на Портланд Трейл Блейзърс се поздрави с първа победа в предсезонната си подготовка. Баскетболистите на старши треньора Тери Стотс демонстрираха постоянна игра и не се затрудниха със Сакраменто Кингс -. Двата отбора ще загреят за новия сезон с още един мач между тях - в понеделник заран от 4:00 часа българско време.

Great to see our guys back on the court. McDelivery Game Highlights
— Portland Trail Blazers (@trailblazers) Кармело Антъни влезе от пейката на Портланд и сподели, че се намира в чудесна форма преди началото на акцията. 36-годишното крило на Блейзърс поведе колоната от изпълнители за отбора си с 21 точки, добавяйки 4 битки и 2 асистенции при 8/13 пукотевица от игра и 3/3 от тройката за 23 минути.

10 points.
4 minutes.
— Portland Trail Blazers (@trailblazers)
Бившият състезател на Сакраменто Хари Джайлс III наказа " кралете " с 18 точки и 14 битки, Гари Трент-младши продължи положителната си игра от " балона " и също наниза 18 пункта, а новото попълнение Дерик Джоунс-младши и звездата Деймиън Лилард се разписаха с по 15 точки.

За Сакраменто Бъди Хийлд бе водещ изпълнител с 23 точки за 23 минути, Харисън Барнс добави 16 точки, а Ди'Арън Фокс се разписа с 10 точки и 6 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР