Отборът на Портланд Трейл Блейзърс продължи със силното си представяне

...
Отборът на Портланд Трейл Блейзърс продължи със силното си представяне
Коментари Харесай

Деймиън Лилард вдъхнови Портланд за 10-а поредна победа, Уестрбрук с 20-и трипъл-дабъл за сезона


Отборът на Портланд Трейл Блейзърс продължи със мощното си показване напоследък, откакто се наложи вкъщи със 115:99 над гостуващия Маями Хийт в мач от постоянния сезон на НБА.

С основна роля за десетата поредна победа на Портланд бе звездата на отбора Деймиън Лилард, който завърши срещата с 32 точки и 10 асистенции. Силен мач за Блейзърс изигра и босненският център Юсуф Нуркич, отличил се също с дабъл-дабъл – 27 точки и 16 битки. За тима на Маями, който в този мач бе без две от главните си фигури в лицето на Хасан Уайтсайд и Дуейн Уейд, словенският гард Горан Драгич вкара 23 точки.

Успехът над Маями затвърди Портланд на третата позиция в класирането на Запад с актив от 41 победи и 26 загуби. „ Горещите “ пък заемат осмото място на Изток с баланс 36-32.

В различен мач от постоянния сезон Оклахома Сити Тъндър реализира домакинска победа над Сакраменто Кингс със 106:101. Пол Джордж и Кармело Антъни осъществиха по 21 точки за триумфа, до момента в който водачът на отбора Ръсел Уестбрук записа своя 20-и трипъл-дабъл за сезона и общо 99-и в кариерата, отчитайки се със 17 точки, 11 асистенции и 10 битки. За Кингс сърбинът Богдан Богданович вкара 19 точки, а Гарет Темпъл и Джъстин Джаксън завърши с по 15.

Ето и още резултати от НБА:

Хюстън Рокетс – Сан Антонио Спърс 109:93

Мемфис Гризлис – Милуоки Бъкс 103:121. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР