Отборът на Поморие стигна до инфарктна и много ценна победа

...
Отборът на Поморие стигна до инфарктна и много ценна победа
Коментари Харесай

Инфарктна победа за Поморие в мач от ключово значение

Отборът на Поморие стигна до инфарктна и доста скъпа победа при семейството си на Марица (Пловдив) в директен конфликт за оцеляване от 24-ия кръг на Втора професионална лига. Футболистите на Веселин Бранимиров се добраха до трите точки и триумфа с 2:1 в даденото от основния арбитър продължение.

Двубоят на градския стадион в Несебър стартира чудесно за домакините, които се възползваха от недоразумение в отбраната на “гладиаторите” и откриха резултата в 18-ата минута посредством Ахмед Ахмедов. Пет по-късно обаче пловдивчани изравниха, откакто Венцислав Гюзелев бе изведен зад отбраната на домакините и технично трансферира Мартин Теменлиев.

Десет минути преди края тежка травма получи вратарят на гостите Кирил Акалски, който бе закаран с кола за спешна помощ в болничното заведение. В даденото от Калоян Кирилов продължение Поморие “попари” очакванията на гостите да си тръгнат с точка от визитата си край морето, откакто Живко Петков се разписа.

С този извънредно значим триумф отборът на Веселин Бранимиров събра 32 точки в актива си, изравни се с деветия Локомотив (Горна Оряховица) и се отдалечи на четири точки от рисковата зона. Марица пък остана с 29 на сметката си, като е единствено на една точка първия изпадащ - Струмска популярност.

МАЧОВЕТЕ ОТ 24-ИЯ КРЪГ НА ВТОРА ЛИГА

ГОЛМАЙСТОРИТЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ В ГРУПАТА Втора лига 24 кръг, неделя 15 април  ОФК Поморие 2:1краен резулат  Марица (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР