Отборът на Поморие отнесе Черноморец (Балчик) с 5:1 в контролна

...
Отборът на Поморие отнесе Черноморец (Балчик) с 5:1 в контролна
Коментари Харесай

Поморие прегази Черноморец

Отборът на Поморие отнесе Черноморец (Балчик) с 5:1 в контролна среща. Въпреки успеха обаче, старши треньорът на поморийци Веселин Бранимиров не беше удовлетворен от показаното на терена.
В тима на Поморие предходните две седмици бяха много сложни, защото огромна част от играчите бяха повалени от грипа, който върлуваше по Черноморието.

Защитникът Георги Петков откри резултата в 21-ата минута, откакто се разписа с крайник при добавка и центриране от корнер. Михаел Орачев повиши на 2:0 минута преди края на първата част, откакто с отсечен удар от десетина метра не остави късмет на вратаря на гостите.

Бекир Расим усили преднината на Поморие на 3:0 в 63-ата минута, само че гостите върнаха едно попадение след пет минути. В 82-ата минута Борис Тютюков още веднъж направи разликата от три гола, регистрирайки за 4:1. Крайното 5:1 оформи Ахмед Ахмедов в 89-ата минута.

" Има още какво да работим. Въпреки безапелационния резултат, не съм удовлетворен от играта на нашия тим. Хубавото е, че побеждаваме във втори следващ мач и бележим голове. А също по този начин и разнообразни хора вкараха, което значи, че не сме подвластни от един нападател ", сподели Веско Бранимиров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР