Отборът на Полша не успя да победи Молдова като домакин

...
Отборът на Полша не успя да победи Молдова като домакин
Коментари Харесай

Полша се провли срещу Молдова и вече не държи съдбата си в свои ръце за Евро 2024

Отборът на Полша не съумя да победи Молдова като хазаин и приключи наедно 1:1 в квалификационна среща от група " Е " за европейското състезание в Германия следващата година.

На Националния стадион във Варшава домакините бяха попарени в 26-ата минута от Йон Николаеску, само че въпреки всичко стигнаха до равенството посредством Карол Свидерски при започване на втората част.

Футболистите на " Дружина полска " обаче не съумяха да осъществят цялостен поврат и по този начин изгубиха скъпи две точки в битката за място на Евро 2024.

След днешното тъждество Роберт Левандовски и компания имат 10 пункта в актива си, само че по-неприятното за тях е, че им остава единствено още един дуел, до момента в който директните им съперници имат по два.

В класирането водач е Албания с 13 точки, следвана от, с 11. Трети са поляците с 10, следвани от Молдова с 9, като момчетата на Сергей Клешенко също са още в играта за място на еврофиналите.

От позиция на Полша това значи, че отбора има потребност от експресивен триумф против чехите през ноември и да се надява по-късно, че момчетата на Ярослав Шилави ще сбъркат в семейството си на Молдова. В същото време обаче молдовците също не би трябвало да печелят и двата си мача, в случай че " Дружина полска " желае да се класира на Евро 2024.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР