Отборът на Полена е големият победител в 20-ия юбилеен коледен

...
Отборът на Полена е големият победител в 20-ия юбилеен коледен
Коментари Харесай

Отборът на Полена е големият победител в 20-ия юбилеен коледен турнир по футбол в Симитли

Отборът на Полена е огромният победител в 20-ия юбилеен коледен шампионат по футбол Симитли-2019, проведен в памет на Иван Янчев. Единият от двамата най-малки наследници на Иван Янчев, дребният Андрей, кметът на общината Апостол Апостолов, който е основател на шампионата, дружно със сина на Иван Янчев - Боби, връчиха купите и премиите за призьорите.

Във финалния дуел отборът на Полена се наложи с 2:0 над Жълта подводница и заслужи купата. За третото и четвърто място, се бориха BBS и Ораново, като BBS се наложи с 6:4 над Ораново и взе третото място. Отборът на Ораново остана на четвърта позиция. Финалната среща бе свирена от Спас Стоименов и Пламен Скендерски.

За най-хубав защитник бе определен Илиян Узунов, който е и вратарят на тима на Жълта подводница, Асен Топузов от BBS стана най- положителният бранител, Христо Младенов сграбчи наградата за голмайстор на шампионата с 23 гола.

Кметът Апостолов благодари на всички участници, като означи, че има желанието всяка година тимовете да не понижават, а да стават все по- многочислени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР