Отборът на победи Фарул Констанца с 3:2 като гост в

...
Отборът на победи Фарул Констанца с 3:2 като гост в
Коментари Харесай

5 месеца по-късно: Черно море отново взе участие в мач с поне 5 гола

Отборът на победи Фарул Констанца с 3:2 като посетител в четвъртата си контрола от зимната подготовка. Евгений Сердюк осъществя двете попадения за " моряците " през първата част, а домакините изравниха през вторите 45 минути. Крайното 3:2 оформи Денислав Ангелов в 90-ата минута!
* Интересно е да се означи, че за пръв път от 21 август 2021 година насам, отборът на Илиан Илиев взе присъединяване в мач, въпреки и всекидневен, в който се означават 5 попадения - за последно това се случи в 5-ия кръг на Първа лига при успеха с 3:2 над ЦСКА 1948 на стадион " Васил Левски "!
В днешната среща Черно море поведе в резултата още в първата минута. Евгений Сердюк пресира вратаря на домакините, който сгреши и нападателят на варненци вкара за 1:0. В 3-ата минута " моряците " можеха да вкарат и втори гол, откакто Вилела проби отляво, нахлу в пеналта и стигна чак до гредата, само че пасът му към Велислав Василев не сполучи.
В 5-ата минута Евгений Сердюк вкара за 2:0. Виктор Попов подаде на Сердюк, който доста технично пое токата и я насочи в мрежата на домакините за повторно. В 20-ата минута Велислав Василев бе изведен добре отдясно, само че не съумя да насочи топката в очертанията на вратата. Малко по-късно Соула опита удар отблизо, само че топката срещна тялото на защитник. До края на първата част чисти положения пред двете порти липсваха.
В 55-ата минута Ангел Ангелов проби отдясно, нахлу в наказателното поле и от дребния пеналт потърси Евгений Сердюк, само че тъкмо преди да нанесе удар топката бе избита. В 61-вата минута Фарул понижи резултата. Адриан Петре осъществя дузпа, отсъдена за нарушаване против Стефан Бодистеану.В 76-ата Фарул изравни резултата посредством Йонут Кожукаро. В 82-рата минута Светослав Николов опита удар от границата на наказателното поле, само че топката мина около гредата. В 90-ата Денислав Ангелов с глава оформи крайното 3:2 след страховит пас на Стефан Велев.
Футболистите на Черно море са на седмо място във краткотрайното класиране на Първа лига (32 точки), а пролетният дял от шампионата за тях започва с домакинство на водача Лудогорец (20 февруари).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР