Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал. На

...
Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал. На
Коментари Харесай

Дерби под пагон! Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал

Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански първенец по футзал. На 18 и 19 април 2024 година в гр. Стара Загора, девет футболни тима от страната си оспорваха шампионата за купата на Републиката.
Прочетете още
Оказа се, че най-хубавите футболисти са пловдивчани! Доказа го и играта на финала, до който доближиха два пловдивски тима - на Пожарна и Полиция. Огнеборците под тепетата завоюваха шампионата с резултат 4:1, като съумяха да оберат и съвсем всички самостоятелни награди. Срещите от шампионата бяха оспорвани и доста прочувствени, само че на първо място демонстрираха изключителна колегиалност и забележително спортменство!

Щастливите първенци позираха за фотография с купата, дружно с шефа си- старши комисар Васил Димов, който участва на финала и връчи самостоятелните награди на футболистите.
Нашата горделивост са сътрудниците от тима на Пловдивската пожарна: Георги Рекин, Петър Петев, Стоян Здравков, Емил Аргиров, Никола Николов, Стефан Харлов, Петко Пинджев, Венцислав Изевков,Стефан Киков, Георги Лесев и Ивайло Димитров.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР