Отборът на Пирин (Благоевград) постигна успех с 2:0 над Септември

...
Отборът на Пирин (Благоевград) постигна успех с 2:0 над Септември
Коментари Харесай

Пирин Благоевград взе дербито със Септември

Отборът на Пирин (Благоевград) реализира триумф с 2:0 над Септември (София) в конфликт от 14-ия кръг на Втора професионална лига. Попаденията за " орлетата " осъществиха Преслав Йорданов (33) и Красимир Станоев (35).

Първата забавна обстановка се откри в 13-ата минута, когато Спас Георгиев центрира отдясно към Преслав Йорданов, само че ударът му с глава мина над вратата.

Домакините дадоха отговор с топовен шут на Мартин Ачков, само че и той бе неакуратен. Последва чудесно центриране на Кристиян Пешов и малко не доближи на Цветомир Вачев да я прати във вратата на Пирин.

В 33-ата минута гостите направиха страхотна офанзива. Красимир Станоев получи добър пас, а халфът не се забави и пусна кълбото към Преслав Йорданов, който не пропусна да се разпише в мрежата на Божидар Митрев.

Две минути по-късно Иван Стоянов направи доста груба неточност, която приключи с втори гол в мрежата на Септември. В негов създател се трансформира Красимир Станоев.

Втората част стартира с рисково центриране в наказателното поле на " орлетата ", само че топката бе изчистена пред крайници на Ангел Грънчов.

В 71-ата минута Александър Дюлгеров направи неточност. Топката бе отнета от Симеон Мечев, който напредна, само че се забави прекалено много и не съумя да насочи удар към вратата на Петър Петров.

В 81-ата минута Спас Георгиев можеше да вкара трети гол в мрежата на столичани, само че шутът му бе майсторски избавен от Божидар Митрев. Това бе и последната забавна обстановка в конфликта от шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР