Отборът на Пирин Благоевград изпадна от Първа лига, след като

...
Отборът на Пирин Благоевград изпадна от Първа лига, след като
Коментари Харесай

Пирин изпадна от Първа лига след скандално съдийско решение


Отборът на Пирин Благоевград изпадна от Първа лига, откакто загуби от Витоша Бистрица с 1:2 в реванша сред двата отбора, игран на стадион „ Христо Ботев “ в югозападния град.

Голяма роля за крайния излаз на срещата имаше реферът Станислав Тодоров, който по непонятен метод зачете втория гол на Витоша, който се оказа решителен за крайния излаз. „ Орлетата “ бяха завоюва първата среща в Бистрица с 1:0, само че след днешното проваляне бяха отстранени от своя противник с общ резултат 2:2 и повече маркирани голове на непознат терен, като по този метод изпаднаха във Втора лига. Витоша имаше единствено една победа през целия сезон, само че съумя да реализира втората си в най-важния миг и по този метод да резервира шансове за оставане в елита.

В 60-та минута Радко Мутафчийски даде преднина на Витоша с гол с глава след центриране от фал, а решаващият миг пристигна в 63-та минута, когато Григор Долапчиев от състава на гостите получи топката в наказателното поле, само че бе в засада. Страничният рефер подвигна флага си, само че Тодоров пренебрегва своя сътрудник и не спря играта. Долапчиев се възползва от обстоятелството, че бранителите на Пирин стопираха да играят и вкара втори гол за своя отбор. До края на дуела възпитаниците на Милен Радуканов съумяха да върнат един гол посредством Костадин Ничев, само че това беше всичко, до което стигнаха, и по този метод изпаднаха във Втора лига. Витоша от своя страна ще срещне Локомотив София в бараж за Първа лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР