Отборът на Пирин Благоевград дължи само 35 000 лв. на

...
Отборът на Пирин Благоевград дължи само 35 000 лв. на
Коментари Харесай

Пирин започна да чисти дълговете си към НАП

Отборът на Пирин Благоевград дължи единствено 35 000 лева на Национална агенция за приходите към днешна дата. Това разкри кметът Илко Стоянов. Доскоро акционерното сдружение дължеше към 200 хиляди лева, само че сумата към този момент е фрапантно намаляла. Утре на изключителната сесия на Общинския съвет се чака да бъде взето решение общината да получи безплатно подарените акции от към този момент някогашния притежател на клуба Павел Белогур. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Към момента не е юридически одит на финансовото положение на акционерното сдружение. Имаме единствено планове за отговорностите към снабдители, футболисти и чиновници, които са ни показали от управлението. Предстои да създадем цялостен одит, с цел да забележим какви са приходите, какви са разноските и какъв е салдото, с цел да е ясно каква сума не доближава за разплащания ”, разяснява кметът. Всъщност акциите на американския предприемач от беларуски генезис ще бъдат трансферирани на общинското сдружение „ Общински футболен клуб “, което и в този момент има 10%. “Това прекачване няма да задължи общината да заплаща насъбрани задължения. Ако такива има, разновидността е оповестяване в неплатежоспособност, само че сигурно общинският бюджет няма средства за прехрана на тима ”, добави кметът. Той е провел диалози с предприемачи от града, предстоят още срещи в опит да се уговорят да подкрепят тима до намиране на главен спонсор.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР