Отборът на Перу, който ще участва за първи път на

...
Отборът на Перу, който ще участва за първи път на
Коментари Харесай

Перу загря за световното с победа над Шотландия

Отборът на Перу, който ще взе участие за първи път на международни финали от 1982 година насам, загря за Мондиал 2018 с триумф с 2:0 над Шотландия в Лима. Резултатът беше открит в 37-ата минута, когато Кристиан Куева се разписа от дузпа. В началото на втората част Джеферсон Фарфан оформи крайния резултат, който стреля от близко, стражът на шотландците Джордан Арчър съумя да играе с топката, само че я изпусна във вратата си.
#JuntémonosParaAlentar ¡EL ESTADIO NACIONAL RETUMBA CON EL SEGUNDO GOL DE PERÚ! Jefferson Farfán anota otro tanto para la blanquirroja ¡GOLAZOOOOO!

MÍRALO GRATIS (Perú) EN @AmericaTVGO https://t.co/I14eXxU6dG pic.twitter.com/rQF3xtGMUD
— América (@americatv_peru) May 30, 2018 Перу попадна в група С на международното в Русия, където има за противници тимовете на Франция, Дания и Австралия. Първият мач на южноамериканците е на 16 юни против Дания. " Инките " пътуват през днешния ден за Цюрих, а по-късно за Австрия, където ще ревизират силите си против Саудитска Арабия на 3 юни. Последната инспекция на Перу преди отпътуването за Русия е против Швеция в Гьотеборг на 9 юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР