Отборът на Партизан не успя да задържи аванса си от

...
Отборът на Партизан не успя да задържи аванса си от
Коментари Харесай

Данте Екзъм: Серията се промени в момента, в който ме хвърлиха на земята

Отборът на Партизан не съумя да задържи задатъка си от 2-0 против Реал Мадрид в плейофите на Евролигата. " Гробарите " напуснаха шампионата, откакто нощес " белите " завоюваха решителния пети мач от серията с 97:91. След дуела една от главните фигури на сръбския отбор - Данте Екзъм, дефинира мелето във втория мач и последвалите санкции като главен фактор за отпадането на Партизан.

" Серията се промени, когато ме хвърлиха на земята. Убеден съм на 100% в това. Двама от нашите играчи (Кевин Пънтър и Матиа Лесор) бяха осъдени, а аз играх контузен до края на серията ", съобщи австралиецът пред " Mozzart Sport ", като добави следното: " Всеки, който е гледал мача, е забелязал, че наказването на Реал не беше задоволително тежко. Смятам, че всички са били шокирани от тези пет мача ", визирайки глобата от пет дуела на Гершон Ябуселе, който повали Екзъм в мач №2.
 Легендите на Реал изведоха мадридчани към незабравим поврат над Партизан, ще гледаме Ел Класико в Каунас Легендите на Реал изведоха мадридчани към незабравим поврат над Партизан, ще гледаме Ел Класико в Каунас
Бившият състезател на Юта Джаз даже показа, че Ябуселе не му се е извинил персонално. " Може би щях да се усещам малко по-добре, в случай че той се беше опитал да ми се извини персонално. Той обаче го направи единствено през медиите. Не съм получил нито едно опрощение от Ябуселе, тъй че това демонстрира какви са те в действителност ", добави Екзъм.

Реал Мадрид продължава напред към Финалната четворка, където ще се изправи против Барселона на 19 май. В другия полуфинал един против различен излизат Олимпиакос на Александър Везенков против Монако.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР