Отборът на Парма пропиля два гола аванс на своя стадион

...
Отборът на Парма пропиля два гола аванс на своя стадион
Коментари Харесай

Парма пропиля два гола аванс на Тардини

Отборът на Парма пропиля два гола задатък на своя стадион " Енио Тардини " в мач от 7-ия кръг на Серия " Б ". " Дуковете " водеха с 2:0 на почивката против Салернитана, откакто бранителите на отбора - Валерио Ди Чезаре и Алесандро Лукарели се разписаха. Първият бе прецизен с глава в 17-ата минута, а капитанът удвои с удар от два метра на празна врата в 33-ата минута.

През втората част отборът от Салерно се опита да се върна в мача, като стартира да нападна по-опасно. Матиа Спрокати с красиво осъществяване понижи в 56-ата минута.

В 72-ата минута създателят на първия гол за домакините Ди Чезаре бе изпъден за фаул против Алехандро Родригес. Южняците подвигнаха още повече обороти, а в 78-ата минута получиха право да изпълнят дузпа, Симоне Якопони бе изпъден за осъщественото нарушаване в наказателното поле.

Луиджи Витале бе прецизен от бялата точка за 2:2. Последните минути гостите се пробваха да стигнат до цялостен поврат, откакто разполагаха с двама души повече на терена, само че Парма съумя да избави точката.

Парма остана с 10 точки, а гостите към този момент имат осем точки в класирането.

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ПАРМА

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА САЛЕРНИТАНА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР