Отборът на Пари Сен Жермен се класира за 1/16-финалната фаза

...
Отборът на Пари Сен Жермен се класира за 1/16-финалната фаза
Коментари Харесай

Неймар, Мбапе и Кавани класираха ПСЖ на 1/16-финал за Купата на Франция

Отборът на Пари Сен Жермен се класира за 1/16-финалната фаза от шампионата за Купата на Франция. Това стана допустимо след победа на отбора над домакина Понтиви.

Нискоразредният състав сътвори известни усложнения на парижани през първата част на дуела, само че главно това се дължеше на обстоятелството, че ПСЖ се появи на терена в друг от нормалния си стартов състав.

Част от звездите на отбора получиха отмора от Томас Тухел, макар че преди началото на конкуренцията експертът беше безапелационен, че футболистите му ще търсят пети следващ краен успех в тази конкуренция.

 Снимка 398622
Източник:

ПСЖ завоюва борбата на " Стад Ив Аленмат " с 4:0. За техен шанс, създател на първото попадение в срещата бе играч на съперниковия отбор. Силван Жуле прати топката във вратата на личния си тим след 25 минути игра.

2:0 за френския гранд направи Неймар, разписал се 19 минути преди края на мача, а след него точни бяха и другите двама водачи в офанзивата на тима - Мбапе и Кавани. Първият се разписа от дузпа, а уругвайският таран вкара 3 минути преди последния съдийски сигнал.

С успеха си парижани не престават в идващия стадий от надпреварата, където чакат да научат името на следващия си конкурент.

 Челси още веднъж се сети за Единсон Кавани
Челси още веднъж се сети за Единсон Кавани

Лондончани са подготвени да платят 55 млн. евро на ПСЖ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР