Отборът на Пари Сен Жермен се готви за живота без

...
Отборът на Пари Сен Жермен се готви за живота без
Коментари Харесай

ПСЖ вече се подготвя за живота без Мбапе

Отборът на Пари Сен Жермен се готви за живота без своята звезда Килиан Мбапе, написа „ Telefoot “. Французинът към момента не е взел решение за бъдещето си, само че последните индикациите сочат, че той няма да остане във Франция, а вместо това ще се опита да си обезпечи трансфер в испанския първенец Реал Мадрид.

Преговорите сред ПСЖ и Мбапе не престават от седмици и въпреки да не са напреднали доста, към момента нападателят не е споделил изрично „ не “ за оставането си на „ Парк де Пренс “.

Твърди се, че спортният шеф на отбора Леонардо има вярата, че може да задържи своя звезден нападател. Не се чака обаче да има някакво развиване по въпроса до края на сезона, а чак през лятото. Оставането му може да бъде решено и от това ще успее и ПСЖ да се пребори за купата във Франция и да завоюва Шампионската лига.

Ако в последна сметка Мбапе реши да не продължи контракта си, това не значи, че той автоматизирано ще бъде пуснат на пазара. Има догатки, че ПСЖ ще рискува да го загуби като свободен сътрудник през лятото на 2022 година, като ще се опита да го убеди да подпише нов договор по време на идващия сезон.

В случай, че той отиде в Испания, парижани към този момент имат подготвени заместници. Смята се, че френският първенец ще избира всред Лионел Меси, Хари Кейн и Мохамед Салах.

PSG making plans for potential Mbappé exit
— AS English (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР