Отборът на Пари Сен Жермен постигна разгромна победа с 5:0

...
Отборът на Пари Сен Жермен постигна разгромна победа с 5:0
Коментари Харесай

ПСЖ завърши с добър 5, Реал мина на парад в Белгия

Отборът на Пари Сен Жермен реализира разгромна победа с 5:0 против Галатасарай във финалния си мач от група А на Шампионската лига. В същото време Реал Мадрид също приключи с триумф - с 3:1 при гостуването на белгийския Брюж.

След постепенно начало на срещата момчетата на Томас Тухел откриха пътя към вратата на турския противник в 32-та минута. След извеждащ пас на Неймар Мбапе пусна топката на останалия на празна врата Мауро Икарди, който не сбърка за 1:0. Само 4 минути по-късно Пабло Сарабия беше изведен от Неймар и не сгреши за 2:0.

В началото на втората част Неймар и Мбапе превзеха изцяло светлината на прожекторите. Първо французинът асистира на Неймар за 3:0 в 46-та минута, преди бразилската звезда да му върне услигата в 63-та минута. Така резултатът набъбна на 4:0.

Шест минути преди края на срещата Мбапе беше съборен в наказателното поле, а Единсон Кавани беше прецизен от 11 метра за крайното 5:0.

В другият дуел от групата Реал надделя Брюж с 3:1. Гостите откриха резултата посредством Родриго в 53-та минута, само че единствено 2 минути по-късно Ханс Ванакен изравни за белгийците.

В 64-та минута Винисиус Жуниор още веднъж даде задатък на "Белия балет " с добавка от няколко метра преди Лука Модрич да означи от към 20 метра в последната минута на срещата за крайното 3:1.

Така ПСЖ приключва групата като победител с 16 точки в актива си. Реал, от своя страна, остава втори с 11 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР