Отборът на Пари Сен Жермен постигна класическа победа с 3:0

...
Отборът на Пари Сен Жермен постигна класическа победа с 3:0
Коментари Харесай

Класическа победа над Марсилия позволи на ПСЖ да дръпне с осем точки на върха в Лига 1

Отборът на Пари Сен Жермен реализира класическа победа с 3:0 при визитата си на Марсилия в огромното дерби от 25-ия кръг на френската Лига 1.

Столичани откриха резултата на „ Стад Велодром “ в 25-ата минута, когато Лионел Меси изведе Килиан Мбапе отдясно зад тила на домакинската защита, звездата на парижани навлезе в наказателното поле и с акуратен изстрел по земя се разписа в далечния низък десен ъгъл на вратата, защитавана от Пау Лопес.

Съставът на Кристоф Галтие удвои преднината си четири минути по-късно, когато Мбапе и Меси размениха функциите си. Този път френският национал центрира паралелно на вратарското поле от левия фланг, а връхлитащият Меси с едно допиране означи от непосредствена непосредственост.

ПСЖ направи преднината си в срещата класическа в 54-ата минута, когато Меси с меко прехвърлящо подаване отляво в пеналтерията на Марсилия изведе Мбапе на стрелкова позиция, а голмайсторът на международното състезание в Катар с удар от воле от въздуха прати неспасяемо топката в далечния низък ляв ъгъл на стража Лопес.

В класирането Пари Сен Жермен е водач с 60 точки, на осем пункта преднина пред втория Марсилия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР