Отборът на Пари Сен Жермен победи Рен с 2:1 в

...
Отборът на Пари Сен Жермен победи Рен с 2:1 в
Коментари Харесай

ПСЖ се помъчи, но започна сезона с трофей

Отборът на Пари Сен Жермен победи Рен с 2:1 в дуела за Суперкупата на Франция. „ Парижани “ реализираха цялостен поврат след голове на Килиан Мбапе и Анхел Ди Мария през второто полувреме. За Рен прецизен беше Адриен Хану през първата част. Срещата се игра в китайския град Шенжен.

Двубоят стартира с състояние за миналогодишния първенец на Франция. В 12-та минута, след центриране от свободен удар от страна на Анхел Ди Мария, топката беше засечена от бранителя Тило Керер, само че ударът му срещната напречната греда.

Само минута по-късно насладата беше за символичните посетители от Рен. Бенжамен Борежу нахлу по дясното и крило и насочи остро центриране към точката на дузпата, където на точното място беше нападателя Адриен Хану, който даде задатък на „ червено-черните “.

В началото на второто полувреме паритета на терена беше възобновен. Маркиньос получи пространство в центъра на терена и съумя да изведе зад тила на отбраната на Рен испанеца Пабло Сарабия, който пък не се поколеба да даде топката на празна врата на звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Младокът не сгреши, с цел да направи резултата 1:1.

Di Maria scores on the free kick to give #PSG the lead 2-1! #PSGSRFC pic.twitter.com/V4iEHfRgtk
— Over The Top Sports (@OverTheTopSport) August 3, 2019
В 73-та минута обратът беше приключен. „ Парижани “ получиха директен свободен удар на към 25 метра вдясно от вратата на стража на Рен Томаш Кубек. Зад топката застана Анхел Ди Мария, който с акуратен шут прати топката в горния ляв ъгъл на вратата, с цел да даде успеха на Пари Сен Жермен с 2:1.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР