Отборът на Пари Сен Жермен не се отказва от идеята

...
Отборът на Пари Сен Жермен не се отказва от идеята
Коментари Харесай

ПСЖ прави Мбапе най-скъпия играч в историята, той има голямо условие

Отборът на Пари Сен Жермен не се отхвърля от концепцията да задържи суперзвездата си Килиан Мбапе макар всички клюки, че е пред трансфер в Реал Мадрид. „ Independent “ твърди, че парижани са подготвени да предложи на нападателя заплащане, което с бонусите, ще доближи 1,2 милиона евро на седмица или 62,4 милиона на година.

Според изданието френският клуб желае непременно 23-годишният нападател да остане на „ Парк де Пренс “. В отбора считат, че в идващите десетина година Мбапе може да бъде най-хубавият футболист в света и по тази причина те са подготвени да му предложат умопомрачителна заплата.

„ L’Équipe “ пък счита, че международният първенец е сложил точно сходно изискване към управлението, с цел да преподпише – да бъде главната фигура, към която да се гради всичко. Изданието прибавя, че контракт за още две години плюс освобождаваща уговорка може да се окаже най-хубавият вид, с който ПСЖ да успее да задържи за още известно време Мбапе.

Преди няколко дни обаче, защото не е останал впечатлен от това по какъв начин е изглеждал тима на Карло Анчелоти в дуела против ПСЖ от 1/8-финалите в Шампионската лига във вторник. Информацията гласеше, че затова Мбапе може или да остане на „ Парк де Пренс “, или да продължи кариерата си в британския Ливърпул.

(

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР