Отборът на Пари Сен Жермен докосва требъл във Франция, след

...
Отборът на Пари Сен Жермен докосва требъл във Франция, след
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен докосва требъл във Франция

Отборът на Пари Сен Жермен допира требъл във Франция, откакто се класира на финала за купата на страната.

Воденият от Унай Емери отбор прекърши Каен с 3:1 в полуфиналната борба и в разногласието за трофея на 8 май на " Стад дьо Франс " във френската столица ще се изправи против третодивизионния Ле Ербиер, който сензационно стигна до финалния мач. Парижани завоюваха към този момент Купата на лигата и си осигуриха и шампионската купа предварително.

Тиаго Силва и компания взеха самодейността против Каен още в първите секунди на дуела, като тормозеха противника с бързи офанзиви и сътвориха най-малко половин дузина рискови положения, преди Килиан Мбапе да открие резултата в 25-ата минута. Попадението като че ли успокои парижани, които понижиха темпото и разрешиха на Каен да си върне очакванията посредством Исмаел Диоманде в края на първата част.

Това изравни играта и мачът стана много забавен през втората част. ол на Единсон Кавани беше анулиран след консултация със системата ВАР, а двойката бранители на Каен Да Силва и Брис Самба отчайваха нападателите на ПСЖ.

Силите на Каен обаче свършиха с наближаването на края на мача. Килиан Мбапе вкара втория си гол в 81-ата минута, като реферът още веднъж прибягна до услугите на ВАР. В последна сметка голът беше зачетен. Това пречупи морала на Каен, който позволи трети гол, като негов създател стана влезлият като запаса Кристофър Нкунку в добавеното време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР