Отборът на Осасуна надви състава на Атлетик Билбао с 2:0

...
Отборът на Осасуна надви състава на Атлетик Билбао с 2:0
Коментари Харесай

Осасуна - Атлетик Билбао

Отборът на Осасуна надделя състава на Атлетик Билбао с 2:0 в семейството си от 36-ия кръг на Ла Лига. Победата се оказа извънредно скъпа за момчетата на Ягоба Арасате, тъй като два кръга преди края на шампионата на Испания те към този момент заемат 7-ото място в класирането, което дава право на присъединяване в предварителните кръгове на Лигата на Конференциите през идващия сезон.

Играчите на Осасуна изковаха триумфа с два гола през второто полувреме на дуела. За първи път те удариха напълно скоро след почивката сред двете елементи и по този начин в 50-ата минута Анте Будимир откри резултата. В 77-ата минута преднината им стана още по изразителна и Лукас Торо повиши на 2:0, което се трансформира и в крайния резултат.

Ударът за Атлетик Билбао беше извънредно противен, тъй като футболистите на Ернесто Валверде преди мача заемаха седмото място, само че те към този момент не държат ориста си в личните си ръце. До края на сезона имат срещи с към този момент изпадналия Елче и посещение на разколебания Реал Мадрид, до момента в който Осасуна би трябвало да се оправи със състава на Хетафе, както и с отбора на Жирона, който също е в битката за Европа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР