Отборът на Олимпик Марсилия победи с минималното 1:0 гостуващия Троа

...
Отборът на Олимпик Марсилия победи с минималното 1:0 гостуващия Троа
Коментари Харесай

Марсилия с трудна победа над клетия Троа

Отборът на Олимпик Марсилия победи с минималното 1:0 гостуващия Троа в среща от 15-ия кръг на френската Лига 1. Единственото попадения в срещата означи Пол Лирола след асистенция на Димитри Пайе.

Първото полувреме не предложи доста качество и забавни моменти, само че през втората част домакините съумяха да осъществят напън и след няколко пропуща разумното се случи – четвърт час преди края някогашният десен бранител на Сасуоло Пол Лирола означи, с което донесе скъпи три точки за състава от Лазурния бряг. До края на срещата на „ Велодром “ марсилци имаха още няколко шанса, само че не съумяха да ги оползотворят по най-хубавия вероятен метод.

С успеха Марсилия се изкачи на 4-а позиция с 24 точки, колкото има и техния средиземноморски противник – Ница, който обаче е с по-добра голова разлика. Все отново за носителите на Шампионска лига от 1993 година остава един мач по-малко, който би трябвало да изиграят. Въпросната среща е с Олимпик Лион. Гостите от Троа не престават да са покрай рисковата зона, като единствено по-добрата им голова разлика от отбора на Клермон ги праща на 17-а позиция, която е тъкмо над чертата. Със същият брой точки е и Бордо, който се намира на едно място пред Троа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР