Отборът на Олимпик (Лион) изпусна победата при гостуването си на

...
Отборът на Олимпик (Лион) изпусна победата при гостуването си на
Коментари Харесай

Лион изпусна аванс от два гола срещу Лил

Отборът на Олимпик (Лион) изпусна успеха при гостуването си на Лил и приключи 2:2, макар че водеше след първата част с 2:0. Лион е четвърти мач без победа в шампионата и с 49 точки заема четвърта позиция. Домакините от Лил са 17-и с 27, само че по-големият им проблем е заплахата да останат без професионален лиценз.

Бертран Траоре вкара и двата гола за Лион - в 21-ата и в 44-ата минути. Първото полувреме като цяло беше под диктовката на гостите, като отборът на Лил имаше една опция, само че Ел Гази пропусна. Малко по-късно бразилският защитник на Лион Рафаел го контузи и се наложи насилствена промяна. След центриране на Депай пристигна и първото попадение, а минути по-късно Муктар Диакаби пропусна да се разпише за 2:0. Фернандо Марсал от свободен удар подаде на Депай, който продължи към Диакаби. Но Лион не заплати цената на този пропуск, откакто Марсал асистира на Траоре за 2:0.

След почивката домакините бяха изцяло преобразени и върнаха едно попадение в 65-ата минута. Резервата Луис Араужо проби с двойно подаване с Тиаго Мая, комбирира с Пепе, който се разписа за 1:2. В 68-ата минута Мариано Диас удари гредата след самостоятелен пробив, пропускайки да направи 1:3. Крайното 2:2 оформи Араужо, който този път получи паса от Пепе. Но това не беше всичко и в 89-ата минута гостите удариха за повторно греда- дясната странична, откакто Мариано Диас прати топката с глава след подаване на Депай. Лига 1 26 кръг, неделя 18 февруари  Лил 2:2краен резулат  Лион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР