Отборът на Олимпиакос посреща Монако в Гърция в сряда вечер

...
Отборът на Олимпиакос посреща Монако в Гърция в сряда вечер
Коментари Харесай

Треньорът на Везенков вярва в класирането за Финалната четворка

Отборът на Олимпиакос посреща Монако в Гърция в сряда вечер в пети мач от четвъртфиналните плейофи в Евролигата по баскетбол за мъже. Резултатът в серията е еднакъв 2:2 триумфа и спечелилият ще се класира за Финалната четворка на шампионата в Белград (Сърбия) по-късно този месец.

„ Първо, желая да кажа, че би трябвало да сме щастливи от направеното досега през сезона. Сега ни чака доста сложен мач, само че ние сме домакини и имаме огромен капацитет, тъй че имам вяра в триумфа “, разяснява старши треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас на конференция преди срещата с Монако на следващия ден.

„ Домакинството има своята роля, само че ние допуснахме една загуба в Гърция и спечелихме един мач в Монако. Лично аз съм удовлетворен от напредъка ни в Европа. Би било фантастично да стигнем до Финалната четворка, само че при всички случаи съм удовлетворен от напъните, които играчите поставиха през годината “, сподели още Барцокас.

Старши треньорът на Монако Саша Обрадович счита, че напрежението към този момент е по-голямо в лагера на Олимпиакос.

„ До момента спечелихме един мач от серията в Гърция, само че петата среща е друга. Ако някой тим желае да победи Олимпиакос като посетител, не е задоволително да покаже единствено сила, а сърце и самообладание. Съперникът ни има по-голям опит в огромните мачове, само че ние знаем какво ни чака “, съобщи Обрадович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР