Отборът на Олимпиакос не успя да се завърне на победния

...
Отборът на Олимпиакос не успя да се завърне на победния
Коментари Харесай

Нов личен рекорд за Везенков в Евролигата

Отборът на Олимпиакос не съумя да се завърне на победния път и позволи втората си поредна загуба в Евролигата, откакто отстъпи с 82:83 при семейството си на Валенсия , само че все пак водачът на отбора Александър Везенков записа ново върхово достижение в кариерата си в най-силния клубен европейски шампионат. Българският национал показва отлични плеймейкърски качества и приключи с рекордните за себе си 7 асистенции в мача.

Така за по-малко от месец Везенков съумява да запише връх в кариерата си в трети самостоятелен индикатор, откакто в средата на октомври записва най-вече общо битки в един мач - 14 против Жалгирис, както и най-вече битки в отбрана в същия дуел - 11. Крилото към момента е играчът с най-голям коефициент на потребно деяние в цялата Евролига, регистрирайки КПД от 26,3 на дуел. Везенков реализира междинни индикатори от 20,8 точки и 8,5 битки на среща.

Следващият мач на Везенков и компания е в четвъртък, когато червено-белите одобряват Партизан в дуел от седмия кръг на Евролигата.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР