Отборът на Олимпиакос най-вероятно отново няма да може да разчита

...
Отборът на Олимпиакос най-вероятно отново няма да може да разчита
Коментари Харесай

Същите проблеми за Олимпиакос преди дербито с шампионите

Отборът на Олимпиакос най-вероятно още веднъж няма да може да разчита на двама от главните си играчи за утрешното домакинство на Анадолу Ефес в Евролигата. Очаква се вън от сметките на “червено-белите ” да останат Костас Слукас и Алек Питърс, които пропуснаха дуела против Фенербахче преди два дни.
 Олимпиакос изнесе театър в Истанбул, гарниран с дабъл-дабъл на Везенков Олимпиакос изнесе театър в Истанбул, гарниран с дабъл-дабъл на Везенков
Слука към момента се възвръща от хематом на гръбначния дирек, до момента в който Питърс лекува контузия в глезена. Много малко евентуално е двамата да бъдат на линия за дуела с първенците. Липсата им не се отрази изключително в срещата с “фенерите ”, която бе извоювана изрично от гръцкия гранд с 93:73.

Олимпиакос приема Анадолу Ефес на следващия ден вечер от 21:00 часа българско време в “Двореца на мира и другарството ” в Пирея. В момента отборът на Александър Везенков е водач в класирането с баланс от 15-7, до момента в който Ефес е чак на деветата позиция с актив от 11-11.

Снимка: Olympiacos
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР