Отборът на Олд Таймърс завоюва Суперкупата на НАЛБ за втори

...
Отборът на Олд Таймърс завоюва Суперкупата на НАЛБ за втори
Коментари Харесай

Олд Таймърс започна сезона с трофей


Отборът на Олд Таймърс завоюва Суперкупата на НАЛБ за повторно в своята история. “Старовремците”, които са първенци на Първа дивизия от предишния сезон, надвиха над носителите на Купата Миньор 2015 (Перник) с и още веднъж се поздравиха със златото след дебютния си триумф през 2018-а.

Играчите на Олд Таймърс бяха безкомпромисни в първата четвърт и я завоюваха с 27:11, само че във втория интервал перничани реагираха и се приближиха на единствено две точки закъснение от противника си - 38:36.  Снимка на НАЛБ.
Шампионите не се стреснаха от по-добрата игра на противника си във втория интервал и записаха серия от 17 безответни точки, посредством която си проправиха път към трофея с 20-точкова преднина - 67:47. Миньор се опита да се завърне в мача в последната четвърт, само че не съумя да превъзмогне сериозната разлика - 80:69 за Олд Таймърс.  Снимка на НАЛБ. Денислав Трифонов осъществя 26 точки за “старовремците”, Мартин Славов остана на асистенция от “трипъл-дабъл” - 19/11/9, капитанът Христо Гатев наниза 18 точки и взе 8 битки, а Владимир Георгиев приключи с 11 пункта и 8 овладени топки. Ерик Димитров водеше Миньор с 29 точки и 10 битки, а Георги Георгиев добави с 11 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР