Отборът на ОФК Пирин се завърна днес в Благоевград, с

...
Отборът на ОФК Пирин се завърна днес в Благоевград, с
Коментари Харесай

Пирин приключи с летния си лагер

Отборът на ОФК Пирин се завърна през днешния ден в Благоевград, с което завърши летния им лагер в село Баня. Осемдневният престой в балканското селце бе извънредно потребен за старши треньора Иво Тренчев, като бе оценена потребността от сериозните тренировки, както и сплотяването на колектива.
Към лагера през миналата седмица се причислиха четирима задгранични състезатели.
Тримата французи от африкански генезис – Глори Антонио и Била Антонио, които са родом от Конго, както и котдивоарецът Миса Кейта.

В последния ден от лагера, към тима се причисли и бразилецът Родриго Шмитдингер. Те ще останат с пиринци най-малко до контролата с ЦСКА 1948 в сряда, като е допустимо да им се даде късмет и в мача с Банско в събота. Тренировъчният лагер мина без съществени травми и контузии, а зелените възобновяват занимания още на следващия ден следобяд.

Междувременно през днешния ден дойде и първият от двата рейса, предопределени за школата на ОФК Пирин. Утре се чака возилото да премине регистрацията си в КАТ и към този момент да е разполагаем на възпитаниците на орлетата в ДЮШ. Най-голямата възраст в школата – набор 2001, дружно с набор 2002, стартират подготовка в понеделник. Те са участници в елитното състезание U19 на България и тази година ще бъдат водени от треньора Александър Царевски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР