Отборът на очаквано победи лесно – с 4:0, аутсайдера в

...
Отборът на очаквано победи лесно – с 4:0, аутсайдера в
Коментари Харесай

Грузия оглави нашата група в Лигата на нациите

Отборът на предстоящо победи елементарно – с 4:0, новобранеца в дуел от група 4 на „ С “ на Лигата на нациите, в която са още и тимовете на и Северна. Нашите национали направиха реми със западните ни съседи и по този начин Грузия оглави краткотрайното класиране. След три дни грузинците гостуват точно на „ лъвовете “ в Разград. По същото време Гибралтар посреща Северна.

Домакините предстоящо имаха доста съществено преимущество още през цялото време. В 13-ата минута Хвич Кварцхелия получи извеждащо подаване от Цитаишвили и трансферира излезлия напред вратар на Гибралтар за 1:0. Това бе шести гол на нападателя на Динамо Батуми за националния тим на Грузия. В 33-тата минута точно Кварцхелия центрира от фаул, а засече от въздуха от пет метра – 2:0.

Грузия доминираше и през втората част, само че третият гол падна едвам три минути преди края. Лобжанидзе получи извеждащо подаване в наказателното поле, след което доста хитро върна към Георгес Микаутадзе, който направи 3:0. Секунди по-късно гостите сгрешиха при изнасянето на топката и оформи крайния резултат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР