Отборът на Нюрнберг надигра с 2:0 като домакин Хановер 96

...
Отборът на Нюрнберг надигра с 2:0 като домакин Хановер 96
Коментари Харесай

Бивш играч на Лудогорец изтормози Хановер и помогна на Нюрнберг за първа победа

Отборът на Нюрнберг надигра с 2:0 като хазаин Хановер 96 в мач от 4-ия кръг на немската Бундеслига. Валдемар Антон си означи автогол в 76-ата минута, а в 77-ата Торлес Ноел осъществя второто попадение за отбора на Нюрнберг, който повече от едно полувреме игра с човек повече поради аления картон на Миико Алборноз в 29-ата минута. Нюрнберг е осми в класирането с 5 точки след първата си победа през сезона в шампионата, а Хановер е 15-и с 2 точки.

Доскорошният състезател на Лудогорец Вирджил Мисиджан бе основно настоящо лице през първото полувреме. Първо гол на Мисиджан за Нюрнберг бе анулиран вярно поради засада след намесата на системата ВАР.

Това се случи в 26-ата минута, а единствено три минути по-късно Мисиджан излезе самичък против противниковия вратар, само че бе блъснат от Миико Алборноз. Първоначално реферът не отсъди нищо, само че по-късно реши да се съветва с ВАР и отсъди фаул в интерес на Нюрнберг, като сподели и червен картон на Алборноз. Тим Лайболд стреля от фаул и уцели греда.

До края на първото полувреме Мисиджан, който още при започване на дуела получи и жълт картон, още веднъж заплаши вратата на Михаел Есер, койтос паси негов изстрел и резултатът остана 0:0.

Десетимата от Хановер удържаха равенството до 76-ата минута, когато Валдемар Антон си означи автогол и Нюрнберг най-сетне излезе напред в резултата. Секунди по-късно резервата Торлес Ноел, който смени Мисиджан минутки по-рано, направи резултата 2:0 и на процедура реши мача в интерес на домакините.

СТАТИСТИКА НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Бундеслига 4 кръг, събота 22 септември  Нюрнберг 2:0краен резулат  Хановер 96
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР