Отборът на Нюкасъл Юнайтед е прибавил нападателя на Еспаньол Раул

...
Отборът на Нюкасъл Юнайтед е прибавил нападателя на Еспаньол Раул
Коментари Харесай

Нюкасъл поглежда към голмайстора на Еспаньол

Отборът на Нюкасъл Юнайтед е прибавил нападателя на Еспаньол Раул де Томас в листата си с трансферни цели. Акциите на испанеца скочиха след втория му следващ мощен сезон, като Арсенал беше мощно обвързван с нападателя, който бе оценен на 60 милиона паунда през януари.

Нежеланието на „ артилеристите “ да извадят сходна сума в последна сметка им коства място в Шампионската лига през идващия сезон, откакто тимът на Микел Артета остана пети и ще играе в Лига Европа. Сега обаче „ артилеристите “ привлякоха Габриел Жезус от Манчестър Сити, а Еди Нкетия подписа нов контракт, което значи, че трансфер на 27-годишния Де Томас на „ Емиратс “ наподобява малко евентуално.

Това оставя вратата отворена за Нюкасъл, който съгласно трансферния експерт Екрем Конур е сложил нападателя в листата си с нападатели това лято. Привличането на Де Томас обаче няма да е на ниска цена или елементарно, като се приказва, че откупната му уговорка е към 60 милиона паунда. Смята се, че и отборът на Ювентус също демонстрира интерес.

Де Томас вкара 17 гола в Ла Лига за Еспаньол през предишния сезон. С положителните си изяви той стигна и до националния тим на Испания, за който към този момент има 4 мача на сметката си, само че без маркирано попадение.

По-рано се появиха информации, че Нюкасъл се интересува и от нападателя на Реал Сосиедад Александър Исак и са подготвени да извадят рекордна за клуба сума от 40 милиона паунда.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР