Отборът на Нюкасъл ще проведе нови разговори в опит да

...
Отборът на Нюкасъл ще проведе нови разговори в опит да
Коментари Харесай

Нюкасъл подновява преговорите с Брайтън за Бисума

Отборът на Нюкасъл ще организира нови диалози в опит да убеди Брайтън да им продаде полузащитника Ив Бисума. Астън Вила към момента демонстрира интерес към малиеца, само че по-рано се писа, че бирмингамци са насочили напъните си към Родриго Бентанкур от Ювентус, което оставя вратата отворена за Нюкасъл, написа "Daily Mail ".

Брайтън желае 50 милиона паунда за 25-годишния Бисума, чийто контракт изтича след 18 месеца. Именно тази сума, плюс мечтана заплата от Бисума, накараха Вила да огледа към други различните си варианти, като с изключение на като Бентанкур отборът на Стивън Джерард следи още Бубакар Камара от Олимпик Марсилия.

Парите обаче няма да бъдат проблем за Нюкасъл, откакто тимът беше закупен от консорциум от Саудитска Арабия в края на предходната година.

Междувременно „ свраките “ са подготвени да обсъдят и персоналните си условия с левия бек на Байер Леверкузен Мичел Бакер, защото се стремят да завършват договорката за 21-годишния нидерландски национал, който би излязъл към 16 милиона пануда.

На „ Сейнт Джеймсис Парк “ не престават и договарянията със Севиля за бранителя Диего Карлос. В същото време пък Тотнъм чакаха от Нюкасъл да пратят оферта и за полузащитника Деле Али. Тимът на Еди Хау чака вести и от Манчестър Юнайтед за това какъв брой желаят за Джеси Лингард.

Newcastle will hold fresh talks over a move for £50million-rated Yves Bissouma
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР