Отборът на Нюкасъл е готов да плати 80 милиона евро

...
Отборът на Нюкасъл е готов да плати 80 милиона евро
Коментари Харесай

Нюкасъл вади сензационна сума за Коутиньо

Отборът на Нюкасъл е подготвен да заплати 80 милиона евро на Барселона за офанзивния халф Филипе Коутиньо през летния трансферен прозорец, оповестява каталунският състезателен всекидневник Ел Мундо Депортиво.

Очаква се в скоро време притежателят на "свраките " Майк Ашли да продаде клуба на консорциум, за който стои Инвестиционния фонд на Саудитска Арабия, което на процедура ще направи Нюкасъл един от най-богатите клубове в света. Новите притежатели на британския отбор имат огромни проекти за бъдещето на Нюкасъл и считат да бъдат дейни на трансферния пазар това лято, като една от главните им цели ще бъде Коутиньо.

В момента бразилският национал се подвизава в Байерн Мюнхен чартърен до края на сезона, само че баварците нямат желание да го задържат и през идната акция, а управлението на Барселона също не мисли, че за него има място в състава. Това значи, че съвсем несъмнено 27-годишният Коутиньо ще си тръгне от "Камп Ноу " през лятото, като медиите приказват за няколко претенденти за неговия автограф, измежду които Манчестър Юнайтед, Челси и Евертън, само че е допустимо Нюкасъл да надцака своите противници от Висшата лига и да подпише с бразилеца.

Това ще бъде още по-вероятно, в случай че слуховете за идването на Маурисио Почетино отпред на Нюкасъл се окажат правилни, защото аржентинският експерт от много време е последовател на Коутино и искаше да го притегли още по време на престоя си в Тотнъм. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР