Отборът на Нова Зеландия стигна до втори пореден убедителен успех

...
Отборът на Нова Зеландия стигна до втори пореден убедителен успех
Коментари Харесай

Нова Зеландия срази Италия за втора категорична победа на Световната купа по ръгби

Отборът на Нова Зеландия стигна до втори следващ безапелационен триумф по време на Световната купа по ръгби във Франция, откакто в мач от група " А " надигра с 96:17 отбора на Италия.

На стадиона в Лион трикратните международни първенци преобладаваха тотално и не оставиха никакви шансове на своя противник, нанасяйки му първо проваляне от началото на конкуренцията.

С триумфа новозеландците се изравниха по точки със " Скуарда Адзура ", като и двата отбора към този момент имат по 10, само че островитяните са с преимущество в класирането и заемат второто място точно поради триумфа им в директния конфликт с Италия.

Лидер в подреждането продължава да бъде домакинът Франция с 13 пункта, а на последните две места се намират надлежно Уругвай с 5 точки и съставът на Намибия, който към този момент напусна шампионата, защото загуби и четирите си срещи от груповата фаза.

Тази вечер от 21:50 часа НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 не пропускайте срещата сред Шотландия и Румъния от група " В " на шампионата, в която " гайдарите " ще търсят втората си поредна победа на шампионата против северните ни съседи, които към този момент нямат шансове за продължение напред.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР